Profibus Logo
NORWAY
 
 

PROFIBUS-PROFINET Norge arrangerer Seminar

Velkommen til seminar hos Hansa Borg i Sarpsborg 5. oktober kl. 09:00 hvor agendaen inneholder temaer som PROFINET design - Trådløs kommunikasjon - Sikkerhet i industrielle nettverk og IO-Link.

Det vil også være en mini utstilling med produkter fra ABB, Eaton Electric, Festo, Nortelco og Siemens.

Seminaret koster kr. 1500,- som inkluderer en enkel lunsj. Medlemmer har 50 % rabatt.

Ønsker du/dere å melde dere på så send en mail til norway@profibus.com .

Årsmøte i PROFIBUS i Norge 4. mai 2017

Vi arrangerer årsmøte i PROFIBUS i Norge hos Siemens i Oslo torsdag 4.mai kl 12:00. Ønsker dere å delta på møte så send en mail til norway@profibus.com , slik at vi kan planlegge hvor mange personer vi trenger plass til.

Har dere spørsmål så kan dere også ta kontakt på telefon 90 98 86 40

Ivar

Eliaden avsluttet med flere glade vinnere

Da var Eliaden 2016 vel gjennomført. PROFIBUS i Norge hadde i år en felles stand med ABB, Bihl+Widmann, Siemens, Hecotron, AD Elektronikk og Festo. Eliaden hadde i år publikumsrekord med nesten 20.000 besøkende. Vi hadde en konkurranse på stand hvor deltakerne skulle måle opp 4 meter med en ABB Lasermåler. Den som kom nærmest vant en LED Hodelykt. På bildet ser dere en av de heldige vinnerne.

 

Felles stand på Eliaden 2016

Bli med oss på felles stand på Eliaden 31. mai - 2. juni 2016.

Vi har fortsatt plass hvis noen av våre medlemmer ønsker å være med på vår felles stand. Kontakt meg på telefon 900 75 211 eller norway@profibus.com.

Ivar Sørlie

Årsmøte i PROFIBUS i Norge

Vi arrangerer årsmøte i PROFIBUS i Norge 7 April 2011 kl.12:00 hos PROFIBUS i Norge sitt kompetansesenter hos AD Elektronikk. Adressen til AD Elektronikk er Rasmus Solbergsvei 1 , Ski.

Gi beskjed på mail norway@profibus.com om du kommer.

1. Vinneren på PROFIBUS i Norge sin fellesstand på Eliaden 2014

Eirik Willumsen fra SKS Produksjon ble den første vinneren av spikerslag konkurransen som vi har på Eliaden 2014. Messen blir betjent av representanter fra ABB, AD Elektronikk, Eaton Electric og Siemens.

PROFIBUS / PROFINET seminar i Bergen

Seminaret i Bergen ble gjennomført med 44 deltakere fra Kristiansand i sør til Trondheim i Nord. Presentasjonene ble som vanlig holdt av AD Elektronikk ved Kai Atle Myrvang og Phoenix Contact ved Morten Anonli. Etter tilbakemeldingene ble det nok en gang en success som gjør at vi allerede planlegger neste seminar i Grenlands område.

Etter seminaret ble vi invitert opp til Hansa hvor vi fikk en omvisning i fabrikken og testsmaking av mange ølsorter og i tillegg til dette også middag som falt i smak hos alle fremmøtte.

Velkommen til PROFIBUS i Norge.

PROFIBUS er verdens markedsleder innen feltbuss teknologi. I mange år har PROFIBUS utviklingen fortsatt med uforminsket entusiasme og energi. PROFIBUS i Norge leverer tjenester til selskaper interessert i PROFIBUS, enten som sluttbrukere, systemintegratorer eller som utstyrsleverandører. Organisasjonen tilbyr teknisk support, distribuerer teknisk og salgsfremmende litteratur og organiserer et bredt spekter av opplæring.

PROFIBUS Norge representerer PROFIBUS i Norge og tilbyr lokal støtte til sine medlemsbedrifter. Klikk nedenfor for å lese om PROFIBUS Norge.

Medlemsfordeler

PROFIBUS i Norge er en aktiv interesseorganisasjon med nærmere 50 bedrifter som medlemmer. Medlemsskapet gir en rekke medlemsfordeler og åpner for samarbeid innen teknikkutvikling og markedsføring. Fri nedlasting av dokumentasjon og mulighet for deltagelse i PROFIBUS fellesstand på utstillinger verden over er et par eksempler på de mulighetene som medlemskapet åpner for. Du kan lese mer om tilbudet vi har for medlemmene ved å følge koblingen nedenfor.

Informasjon spesielt for

Gjør ditt valg nedenfor:

Sluttbrukere:

Application Report

Her kommer informasjon spesielt for sluttbrukere


Systemintegratorer:

PROFIBUS Systemdescription


Featured member

Siemens AS - Norway
Postboks 10, Veitvedt
0518 Oslo
Norway
Website

Norsk PROFIBLOG

PROFIBUS i Norge har startet opp en Profiblog hvor vi ønsker at medlemmer kan komme med spørsmål til PROFIBUS i Norge eller få gode tips fra våre kompetansesentere. Her er linken til Profiblog.

http://profibusinorge.wordpress.com/

 

International Newsletter

Subscribe for PROFInews, the official newsletter of PROFIBUS International, to get the latest news about PROFIBUS and PROFINET regularly.
more